Werkt Werk.nl nou wel of niet? 11 april 2013

MeningenVolgens Fred Paling (lid RvB UWV, portefeuillehouder Werk.nl) is er met Werk.nl niets aan de hand: [Werk.nl] draait. Zeker de afgelopen maanden draait het prima. Volgens André Timmermans (directeur van de divisie WERkbedrijf bij UWV) is het met de beschikbaarheid van Werk.nl uitstekend gesteld: Sinds begin december hebben we in totaal 45 minuten storing gehad. Dat is 45 minuten te veel, maar het is wel beter dan het was.

En niet alleen was donderdag 11 april een dag zonder meldingen van onbeschikbaarheid van Werk.nl, ook woensdag 10 april was dit het geval. Althans, ik heb dergelijke meldingen via mijn trouwe social media monitor Coosto niet kunnen vinden. En dat is zonder meer positief te noemen, zeker tegen de achtergrond van het sociaal akkoord.

Overigens was er wel een komische discussie te vinden van enige recruiters over de bruikbaarheid van Werk.nl voor het plaatsen van vacatures. Zij schetsen een situatie waar alle werkzoekers die zich bij Werk.nl registreren ook mee te maken krijgen.

Lees en huiver:

image

Met andere woorden, Werk.nl werkt op dit moment blijkbaar wel, maar wat moet je er vervolgens mee?

Geef een reactie