Tevreden werklozen ontmaskeren FNV

André Timmermans
Na de herhaalde pleidooien aan het UWV om de luiken open te gooien en transparant te worden is vandaag een mooi resultaat geboekt.

Na al het slechte nieuws over WERK.nl en het UWV, culminerend in een beschamend rapportcijfer 2,5 volgens het FNV, is er eindelijk iets positiefs te melden. Volgens André Timmermans, capo di WERK.nl, blijkt uit intern onderzoek van het UWV dat WERK.nl een 6 scoort! Een voldoende dus!

Timmermans zet hiermee het FNV flink in zijn hemd. Zijn onderzoek is immers gebaseerd op de mening van de werklozen die echt gebruik maken van WERK.nl. We kunnen daarnaast concluderen dat de werkende leden van het FNV een stuk ontevredener zijn over WERK.nl dan de werkloze veelgebruikers voor wie de site bedoeld is.

Geef een reactie