Het is waar als Google het zegt

Door collega-blogger (hoewel hij wel wat vaker zou mogen bloggen…) Michel Rijnders werd ik gewezen op de suggesties die Google geeft als je als zoekterm “werk.nl” invoert:

Zoekopdracht Google naar werk.nl

Als zelfs Google mij als eerste suggestie “werk.nl storing” geeft dan is het dus waar; Werk.nl heeft zeer, zeer regelmatig last van storingen. Het betekent ook dat Fred Paling (lid RvB UWV, portefeuillehouder Werk.nl): “[Werk.nl] draait. Zeker de afgelopen maanden draait het prima” en André Timmermans (directeur van de divisie WERkbedrijf bij UWV): “Sinds begin december hebben we in totaal 45 minuten storing gehad. Dat is 45 minuten te veel, maar het is wel beter dan het was”. een potje staan te liegen. Maar dat wisten we natuurlijk al wat langer….

Geef een reactie