Werkt Werk.nl nou wel of niet? 19 april 2013

Volgens Fred Paling (lid RvB UWV, portefeuillehouder Werk.nl) is er met Werk.nl niets aan de hand: [Werk.nl] draait. Zeker de afgelopen maanden draait het prima. Volgens André Timmermans (directeur van de divisie WERkbedrijf bij UWV) is het met de beschikbaarheid van Werk.nl uitstekend gesteld: Sinds begin december hebben we in totaal 45 minuten storing gehad. Dat is 45 minuten te veel, maar het is wel beter dan het was.

Maar volgens werkzoekers liegen deze twee goedbetaalde ambtenaren dat het gedrukt staat. Dit is de score van vrijdag 19 april 2013 (met dank aan Coosto):

Problemen Werk.nl 19 april 2013

En helaas kan ik werkzoekers niet langer geruststellen met de mededeling dat de problemen in 2015 zijn opgelost. Want het UWV weet niet wanneer Werk.nl wel goed gaat werken. Het gaat zeker tot en met 2015 duren.

Geef een reactie