Verdwijnt Revl stilletjes van het podium?

Logotype RevlIn de afgelopen weken hoorde ik geruchten dat Revl te koop zou zijn en ondertussen gaat Dennis Albinus volgens zijn LinkedIn profiel sinds deze maand niet langer als CEO van Revl door het leven. Wat lijkt te duiden op een stil einde van het online career platform. Julian van de Steeg is volgens zijn LinkedIn profiel overigens nog altijd managing director van Revl.

Revl is/was onderdeel van de AamigoO Group, het beursfonds dat ondertussen zelf uiteen is gevallen, en ging medio juni 2012 in private beta om bijna zes maanden later pas publiekelijk te lanceren. Revl lijkt sindsdien geen tractie van enige betekenis te hebben ontwikkeld. Het zou me dus niet verbazen als de site inderdaad te koop is. De vraag is echter of er iemand interesse heeft om Revl te kopen? En zo ja, waarom?

Geef een reactie