Qandidate lanceert nieuwe versie

Logotype QandidateMedio februari van dit jaar ging Qandidate live als freemium ATS. Vandaag meldt VONQ dat een nieuwe release is gelanceerd met daarin een uitbreiding waarmee feitelijk de core business van VONQ geincorporeerd wordt in Qandidate:

With today’s major release Qandidate.com customers have access to an integrated and intelligent campaign web shop, which offers thousands of national and international job boards, social media and niche sites. Based on the vacancy details Qandidate.com will instantly generate a recommendation for an online recruitment campaign, based on the analytics data from tens of thousands of online recruitment campaigns.

Met deze uitbreiding stapt Qandidate over de mogelijkheden die haar grote voorbeeld SmartRecruiters biedt en is het ATS op hoofdlijn vergelijkbaar geworden met HROffice van Adver-Online; gisteren overgenomen door uitzender USG People.

Over enkele dagen hoop ik een review te kunnen plaatsen over de nieuwe versie van Qandidate.

Geef een reactie