ING rukt groene waas aan flarden

Het Economisch Bureau van de ING heeft in haar vandaag uitgekomen kwartaalbericht Rutte’s groene waas voor 2013 aan flarden gerukt. Tegelijkertijd blijft het Economisch Bureau natuurlijk een bureau met economen, en die hebben als mantra dat een economie wil groeien. Dus staat er voor 2014 vanzelfsprekend groei op het programma. Tot ook die groei als sneeuw voor de zon zal verdwijnen. Tenslotte werd een jaar geleden door datzelfde Economisch Bureau voor 2013 nog een groei voorspeld

ING kwartaalbericht, mei 2013

Fraai om te zien dat waar in 2012 en 2013 de meeste sectoren (fors) krimpen de overheid bijna op een nullijn blijft staan. Zou dat alsnog meer belastingen en bezuinigingen betekenen? Verrek, is dat soms Rutte’s groene waas…?

Geef een reactie

2 Comments