Doet Banenmatch een 180?

Begin oktober 2012 schrapte Banenmatch de mogelijkheid tot het gratis plaatsen van vacatures. Maar het lijkt er op dat de voormalige freemium vacaturesite op haar schreden aan het terugkeren is. Want dit is een e-mail die Banenmatch naar (sommige?) klanten stuurt:

E-mail Banenmatch

Als dit inderdaad een aanbieding is die naar al haar klanten is gegaan dan schaart Banenmatch zich dus weer aan de zijde van freemium vacaturesite Jobbird. Eens kijken of Banenmatch ook qua vacaturevolume de gelijke kan worden; op dit moment is het verschil zeer groot. Jobbird kan bogen op ruim 44.000 vacatures waar de teller bij Banenmatch nog maar net boven de 25.000 vacatures uitkomt. Dat is wel anders geweest…

Gaat voormalige freemium vacaturesite Jobselectie ook weer gratis worden?

Geef een reactie

4 Comments