NOA 2013: Internet is groter gegroeid

Jawel, de nieuwste onderzoeksresultaten van het NOA (Nationaal Onderzoek Arbeidsmarkt 2013) zijn uit. In tegenstelling tot voorgaande versies is er dit keer helaas geen fraai vormgegeven plaatje met daarop de eindresultaten van het onderzoek, dus moet het maar in tekst:

Van de respondenten gaf 72,1% aan zich top de arbeidsmarkt e oriënteren via Internet en 61,7% via print.

Waarmee het gat tussen deze twee iets is gegroeid ten opzichte van november 2011, toen overigens voor het eerst een lichte dominantie van online over print werd gerapporteerd door het NOA:

Plaatje van het NOA

Zeg nou zelf, dit is toch veel fraaier?

Maar goed, het gaat niet om het plaatje maar om de data. En daar ontdekte ik dat de hoeveelheid beschikbare informatie op de NOA site sterk is gereduceerd ten opzichte van vorige jaren. Dus heb ik maar even een verzoekje ingediend om de beschikking te krijgen over meer data. Hopelijk later dus meer.

Geef een reactie

1 Comment