Qandidate breidt adviesraad uit met Quintin Schevernels

Quintin SchevernelsQandidate, het freemium ATS van VONQ, had sinds 25 maart al een driekoppige (Simon Guild, Michiel Muller en Marc Duijndam) Raad van Advies. En met de toetreding van Quintin Schevernels (CEO Layar) is vanaf vandaag dus sprake een vierkoppige adviesraad. Overigens gaat Schevernels vanaf 1 juli 2013 deze rol vervullen.

En daarmee keert Schevernels na ruim een jaar weer een klein beetje terug in de online recruitmentwereld; een wereld die hij per 1 april 2012 verliet toen hij afscheid nam bij VNU Media om vervolgens enkele maanden later als CEO bij Layar op te duiken. Maar ja, spelen met augmented reality gaat op een gegeven moment natuurlijk ook een beetje vervelen…

Volgens Qandidate is hiermee de Raad van Advies voltallig. Ik ben benieuwd wat Schevernels met zijn mede adviesraadleden voor Qandidate gaat betekenen. Met de gecombineerde kennis, ervaring en netwerken van deze vier heren zal alles minder dan world domination een enorme teleurstelling betekenen. Toch?

Geef een reactie