Marc de Vries country manager Twitter Nederland

Marc de VriesRuim een maand na het onvrijwillige vertrek van Herman van Campenhout als CEO bij TMG is het weinig verwonderlijk om vandaag te horen dat Marc de Vries TMG gaat verlaten. Het was voor De Vries (Directeur Online TMG) ongetwijfeld een keuze tussen een vrijwillig of gedwongen vertrek; zijn houdbaarheidsdatum bij de uitgever was ondertussen wel verstreken. Als voormalig CEO van Hyves is hij een dagelijkse herinnering aan de volstrekt mislukte aankoop van het sociale netwerk door TMG waar ondertussen al EUR 36,5 miljoen op is afgeboekt. En C.J.J. van Steijn (CEO ad-interim bij TMG) Zal ongetwijfeld schoon schip willen maken. Het is dan ook de vraag wat er binnenkort nog van Hyves zal resteren bij TMG.

Maar dat is dus allemaal verleden tijd voor De Vries, want hij gaat per 1 augustus als country manager Nederland aan de slag bij Twitter. Een prachtig greenfield waar hij ongetwijfeld met veel plezier zijn tanden in gaat zetten. Ik ben benieuwd wat we hiervan in de de tweede helft van dit jaar gaan zien. Vanaf deze plaats wens ik hem alle succes en plezier in deze uitdagende rol.

Geef een reactie

2 Comments