Jobbird gaat weer toeteren

Logo JobbirdVandaag ontving ik een persbericht van Jobbird waarin de freemium vacaturesite aankondigde weer te gaan toeteren. Dit keer uitsluitend via de radio:

Jobbird.com […] start volgende week een grootschalige radiocampagne op maar liefs 6 radiozenders; Radio 3FM, Sky Radio, 100% NL, Radio 538, Slam FM en BNR.

Volgens Jobbird wordt de campagne in de maand juni uitgevoerd, dus het betekent dat luisteraars van deze zenders naar alle waarschijnlijkheid slechts twee weken naar Jobbirrrrrrrrd moeten luisteren. Of tijdelijk een andere zender opzoeken.

De campagne is volgens Jobbird gericht op schoolverlaters en net afgestudeerden. Die zich overigens op dit moment massaal een delirium tremens aan het zuipen zijn in Benidorm. Maar wie weet blijft zelfs onder dergelijke omstandigheden dat Jobbirrrrrrrrd wel hangen…

Geef een reactie

1 Comment