Studentalent neemt Find’em over

Logotype Find'emStudentenuitzender Studentalent heeft Find’em overgenomen. Inderdaad; Ik had ook nog nooit van Find’em gehoord, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niets te zeggen.

Dit is hoe Find’em zichzelf ziet:

Een platform waar bedrijven toegang krijgen tot ambitieuze en succesvolle studenten met bovengemiddelde studieresultaten. Door het plaatsen van stages, inhousedagen en businesscourses stelt u verenigingen in staat om hun leden te informeren over hun kansen op de arbeidsmarkt en zo talent aan uw organisatie te binden.

In hoeverre het lidmaatschap van een studentenvereniging een relatie heeft met een bovengemiddelde studieresultaat is voor mij een zeer groot vraagteken; maar daar gaat het niet om. Find’em  is een soort employer branding platform voor bedrijven die zich richten op campus recruitment. Waar ondertussen maar liefst 104 studentenverenigingen op zijn aangesloten.

Volgens Angelique Steen (directeur Studentalent) maakte een deel van de klanten van Studentalent gebruik van Find’em, waarmee Find’em een logische uitbreiding van het dienstenportfolio van Studentalent is. Find’em zal als een separaat label binnen Studentalent door het leven gaan, wat op dit moment al is te zien aan het powered by Studentalent op de site. Er zijn de nodige plannen om op het bestaande platform van Find’em aanvullende diensten te gaan ontwikkelen.

Geef een reactie

1 Comment
 • Stefan van Eerde
  says:

  Gaaf! Ik ga Find’em gelijk even bekijken, ken het nog niet.
   
  Wordt met studentenverenigingen misschien studieverenigingen bedoeld?

  Dat zou meer hout snijden omdat studieresultaten vaker bij studieverenigingen bekend zijn en worden opgeslagen dan bij studenten(gezelligheids)verenigingen.
   
  groeten,
   
  Stefan