Verzoek aan Marc de Vries

Per 1 augustus begint Marc de Vries als country manager Nederland bij Twitter, maar ik zou hem graag nu al een verzoek willen meegeven. Een verzoek dat extra waarde gaat krijgen omdat De Vries ongetwijfeld een omzettarget van Twitter zal krijgen; en dat zal zich weer vertalen in een toename van het aantal sponsored tweets, zoals onderstaande:

image

God mag weten waarom ik vandaag in mijn tijdslijn een volstrekt irrelevante sponsored tweet van KPMG van 16 mei te zien krijg, maar dat terzijde. Want hoewel ik op de grijze (waarom grijs?) tekst Dismiss kan klikken (waardoor de tweet uit mijn tijdslijn verdwijnt) wil ik eigenlijk de mogelijkheid hebben om dit Twitter account per direct te blocken. En dat mag er wat mij betreft zo uitzien:

image

O ja, en ik wil met alle plezier betalen voor een Twitter account zonder deze onzin. Zeker als je ervoor gaat zorgen dat er meer van dit soort crap mijn tijdslijn gaat vervuilen.

Geef een reactie

1 Comment
  • Charles
    says:

    Al behoorlijk ver voor de komst van Marc de Vries werd de Nederlandse markt bewerkt voor wat betreft het aan de man brengen van Twitter’s betaalde marketing acties. Een directe, voor een individu merkbare, toename hoef je dus niet echt te verwachten, lijkt me. Wel is de irrelevante tweet behoorlijk kwalijk, hopelijk is het een bug die ze snel weten te fixen.