Bedankt TentSocial! Voor deze krankzinnig uitgebreide social media design blauwdruk

The Ridiculously Exhaustive Social Media Design BlueprintIemand die echt veel teveel vrije tijd had, heeft The Ridiculously Exhaustive Social Media Design Blueprint gemaakt. Waarmee ontwerpers in de hele wereld hun voordeel kunnen doen. Dit keer een infographic waar je echt iets aan hebt. En dat komt niet vaak voor. Maar het is ook geen echte infogprahic, het is een bijzonder gedetailleerd overzicht van de dimensies en maten van de grote sociale netwerken.

En als ik bijzonder gedetailleerd zeg dan doe ik de krankzinnig uitgebreide social media design blauwdruk geen recht. Want het is inderdaad krankzinnig gedetailleerd. Geen interessante informatie voor normale mensen, maar voor een designer een bron van eeuwige inspiratie. Of gewoon een fijne referentie als je iets niet zelf wilt (of hoeft) te verzinnen. Om vervolgens TentSocial even hartelijk te bedanken.

Bedankt TentSocial!

The Ridiculously Exhaustive Social Media Design Blueprint

Geef een reactie

1 Comment