P&O Actueel is gek op advertenties

Vandaag werd een interessant artikel gedeeld op Twitter, afkomstig van P&O Actueel. Nog niet eerder was ik met mijn laptop op de website van P&O Actueel geweest en dit was ook gelijk de laatste keer zonder adblocker.

Een cookie pop-up was te verwachten, al zijn we daar binnenkort eindelijk van af. Maar P&O Actueel houdt het niet bij de cookie pop-up, er moet meer op die pagina! Dus wordt de pop-up vergezeld met een paginabrede advertentie die omhoog komt als je er met je muis overheen gaat. Als gevolg blijft er niets van je scherm over en moet je eerst de advertentie wegklikken om vervolgens de cookies te kunnen accepteren.

Screenshot 1.1

Uiteraard zijn dat nog niet genoeg advertenties; op bijna elke pagina die je vervolgens bezoekt komt zo’n giga exemplaar in beeld. Blijkbaar is één keer op ‘Sluiten’ klikken niet genoeg. Je kunt in ieder geval niet klagen over variatie, P&O Actueel lijkt over een flinke database te beschikken.

Screenshot 3.0

Screenshot2

O, en als je die advertentie dan weg hebt geklikt hoef je niet bang te zijn om helemaal geen advertenties meer tegen te komen. Op de homepage staan er nog genoeg om deze website lekker chaotisch te maken.

Geef een reactie