FNV komt met resultaten onderzoek Werk.nl

Logotype FNVHet is eindelijk zover. Nadat de FNV op 14 februari van dit jaar haar onderzoek naar het (dis)functioneren van Werk.nl startte met een online vragenlijst (o jee…) en medio april tussenresultaten in het tv-programma naar buiten bracht, geeft de vakbond op 2 juli een presentatie van de definitieve resultaten. En wat gaat de FNV die dag dan allemaal vertellen? Nou, dit:

De resultaten worden gepresenteerd door Peter Keur en Marjolijn Minderhoud. Zij hebben de schriftelijke enquête uitgevoerd. Jeroen Tjepkema (MeasureWorks) rapporteert over de bereikbaarheid van de site. Allen zijn onafhankelijke onderzoekers. Ruud Kuin, dagelijks bestuurder en vicevoorzitter FNV, Ellen Dekkers, voorzitter FNV Bondgenoten en Gerrit van der Meer, voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad, geven hun visie op het onderzoek.

O ja, de FNV zal de resultaten aankaarten bij de betrokken partijen. Samen met ervaringsdeskundigen gaan we verbeteringen realiseren. Toe maar. Zou het UWV dit al weten? En wie zijn die ervaringsdeskundigen eigenlijk?

Ik ga op 2 juli maar eens naar Amsterdam toe om te luisteren naar die definitieve resultaten. Zou Andre Timmermans (verantwoordelijk voor Werk.nl) of Fred Paling (lid RvB UWV) er ook zijn? Ik heb een donkerbruin vermoeden…

Geef een reactie

2 Comments