HRN Europe/ iRecruit wenst geen kritiek

Logotype iRecruit 2013Verleden jaar heb ik verslag gedaan van de HRTech conferentie, een event waar ik op uitnodiging van de organisatie als blogger aanwezig was. Ik had mijn aversie jegens conferenties opzij gezet omdat ik het vermoeden had dat HRTech weleens een interessante conferentie zou kunnen zijn. Helaas bleek dat niet het geval. Mijn observaties werden niet in dank afgenomen door organisator Marc Coleman, die in een daarop volgend telefoongesprek aangaf mij in 2013 niet meer uit te willen nodigen. Prima. Het is tenslotte zijn feestje, dus hij mag bepalen wie hij uitnodigt.

Maar blijkbaar heeft Coleman dat niet willen uitnodigen iets verder doorgetrokken. Want ik sta op de zwarte lijst van de organisatie. Dat bleek naar aanleiding van een uitnodiging door een van de sponsoren van de conferentie, die na bevestiging van mijn kant vervolgens van de organisatie te horen kreeg dat ik niet welkom ben. Waarbij de ware reden overigens niet werd vermeld; er werd iets gemompeld over RecruitmentLab als vendor.

Gaat iedere blogposting over iRecruit dit jaar eerst langs de censuurafdeling van de organisatie? Het zou me niets verbazen. Social werkt voor HRN Europe blijkbaar maar een kant op. Wat een armoe…

Geef een reactie

6 Comments