Jobtrack zomaar opgegaan in Nationale Vacaturebank

Eind maart nam De Persgroep AutoTrack en JobTrack over van Wegener waarbij ik toendertijd aannam dat JobTrack op dezelfde manier geassimileerd zou gaan worden als VKbanen, AD en Trouw. Maar JobTrack’s lot is nog droeviger; de naam verdwijnt zelfs geheel. Wie nu naar JobTrack gaat wordt namelijk doorgeleid naar Nationale Vacaturebank waar de volgende overlay wordt getoond:

Overlay JobTrack op Nationale Vacaturebank

Dat was het dan voor JobTrack. Over en sluiten

Een wel zeer roemloos einde voor een site die tot voor kort een vaste bewoner van de Vacaturesite top 10 was. Maar VNU Vacature Media wilde blijkbaar niet nog meer labels en heeft besloten JobTrack het roterend archief in te donderen. Een meer dan begrijpelijke keuze.

Ik hoop van harte dat VNU Vacature Media ook meteen het belachelijke samenwerkingsverband van JobTrack en Intelligence Group ten grave heeft gedragen. Want het “Nationale Werkonderzoek” raakte echt kant noch wal.

Dag JobTrack. Rust zacht.

Update:
Dit is wat gebruikers van JobTrack vandaag ontvingen:

E-mail werkzoeker

Geef een reactie

2 Comments
 • Ton Westphal
  says:

  Ik kan me wel aansluiten bij @M.P.
  Wil even een vacature plaatsen op Jobtrack (relatie van een jaar of twintig…), en dacht eerst aan een slimmigheidje van NV vanwege de link waar ik op terecht kwam.
  Maar nee, het is zoals het is. Jobtrack has vanished, en draait nu gewoon onder de naam van één van hun grootste concurrenten. Zonder enige communicatie, kennelijk. Laten we maar zeggen dat dat in de tijdgeest past.
   
   

 • M.P.
  says:

  Wegener: bedankt voor de geweldige communicatie… 7 jaar klant en nog een contract wat 1,5 jaar loopt en helemaal niets gehoord…