Indeed opent kantoor in Duitsland

Logotype IndeedRuim vier jaar nadat Indeed een kantoor opende in Nederland heeft de vacature-aggregator nu ook een vestiging in Duitsland. En met de komst van een Duits kantoor is natuurlijk ook een Duitse Geschäftsführer nodig. Opvallend genoeg is dat Frank Hensgens geworden, tot eind 2011 nog senior manager bij StepStone. Hensgens was volgens zijn LinkedIn profiel sinds april van dit jaar al consultant bij Indeed. Hij had van StepStone blijkbaar geen langdurig concurrentiebeding opgelegd gekregen.

Een sailliant detail is de locatie van het Duitse kantoor, in Düsseldorf, op loopafstand van StepStone. Dat is toch wel bijzonder te noemen. Hoe dan ook, de Duitse vacaturesites en vacature-aggregatoren zullen het ongetwijfeld moeilijker gaan krijgen in de komende jaren. Misschien zakken de prijzen per vacatureplaatsing dan eindelijk een keer naar een fatsoenlijk niveau bij onze oosterburen.

Geef een reactie