Jobbird goes global en start in… New York?

Logo JobbirdHet was al langer bekend dat Jobbird internationale ambities had. Maar waarom de freemium vacaturesite daarbij New York als startpunt kiest, is toch wel een mysterie. Jobbird biedt echter nieuwe Partner of Member klanten een lang weekend naar de big apple aan om gezamenlijk een lang weekend te genieten van de prachtige stad New York, inclusief vlucht, overnachting, ontbijt, lunch, diners, rondleidingen, theater en een bezoek aan ons nieuwe kantoor in New York!

Jawel, Jobbird slaat internationaal de vleugels uit en begint in New York. En als de geruchten juist blijken te zijn is de vacaturesite ook iets van plan in Riga. Voor eenieder die niet heeft opgelet tijdens aardrijkskunde; Riga is de hoofdstad van Letland. Geloof ik…

Gaat Jobbird een soort Craigslist voor vacatures worden in deze plaatsen? Ik heb geen idee. Jan-Peter Cruiming wilde twee weken geleden er niets over kwijt, maar misschien is hij nu wel bereid er meer over te vertellen. Ik ga dus nog maar een keer een poging wagen.

Wordt vervolgd

Geef een reactie

6 Comments