Entelo komt met Entelo Button

Logotype EnteloEen paar weken geleden was ICT people aggregator Entelo in het nieuws met een Series A funding van $3,5 miljoen plus een gigantische prijsverhoging. En vandaag komt Entelo met een uitbreiding van haar dienstenportfolio:Entelo Button.

Entelo Button gelanceerd is een Chrome extensie die de Entelo database ontsluit voor haar gebruikers als zij buiten Entelo op zoek zijn naar kandidaten. Inderdaad, Entelo Button is alleen beschikbaar voor Entelo klanten. Het is dus niet vergelijkbaar met een sidebar zoals geboden door collega people aggregator TalentBin of Falcon.io. Want deze twee oplossingen zijn extensies die voor iedereen beschikbaar zijn.

Maar voor die Entelo klanten is de Entelo Button een verdomd handige toepassing.

Entelo gebruikt in de annoncering als voorbeeld het Github profiel van een van haar eigen medewerkers, John McGrath. En als een klant de Entelo Button heeft geinstalleerd dan ziet die klant dit als naar het Github profiel van McGrath wordt gekeken:

Entelo Button, 1

Entelo Button is een klein wit “eetje” in een blauw vlak in de browser die oplicht als de gebruiker een profiel van een persoon aan het bekijken is die in de Entelo database zit. En als de gebruiker dan op dat “eetje” klikt klapt de Entelo Button uit en laat het alle online locaties zien waar deze persoon ook een profiel heeft dat door Entelo is gevonden.

Verder biedt de uitgeklapte Entelo Button nog een tweetal functies (Add to list en Add note) waarmee een gebruiker direct acties kan uitvoeren op dit profiel. Zonder daarvoor naar Entelo te hoeven gaan. Lekker makkelijk:

Entelo Button, 2

De Entelo Button werkt op alle sites die Entelo op dit moment afgraast.

Ik ga er vanuit dat Entelo met de lancering van de Entelo Button afscheid heeft genomen van de Entelo Bar; wat nu als een sterk vereenvoudigde voorloper van Entelo Button moet worden gezien:

Entelo | Sidebar in LinkedIn

Geef een reactie

1 Comment