HROffice in nieuwe jas

Logotype HROfficeVandaag is de nieuwe versie van HROffice live gegaan, het freemium ATS van Adver-Online. Het is tevens de eerste versie sinds Adver-Online onderdeel is geworden van USG People en met deze lancering is ook de website van het ATS volledig vernieuwd. Al met al kan deze nieuwe versie dus wel als een mijlpaal in de geschiedenis van HROffice worden gezien.

De wereld van freemium ATS’en is redelijk klein, maar ons land kan zich er in ieder geval op laten voorstaan maar liefst 2 van deze freemium applicaties in huis te hebben: Qandidate (van collega vacature-multiposter VONQ) en HROffice. Daarnaast is internationaal gezien SmartRecruiters (van voormalig MrTed oprichter Jerome Ternynck) natuurlijk een bekende naam.

Binnenkort (lees: ergens in augustus) breng ik een bezoekje aan Adver-Online om eens een walkthrough door HROffice te krijgen. En aansluitend zal ik natuurlijk verslag doen van mijn ervaringen met HROffice. Ik ben benieuwd. Maar eerst even zomer vieren…

Geef een reactie

1 Comment