People aggregator TalentBin haalt $2 miljoen op

Logotype TalentBinPeople aggregator TalentBin heeft een financiele injectie van $ 2 miljoen gekregen, na al in een eerder stadium $1,2 miljoen aan funding te hbben opgehaald. Daarmee komt TalentBin dichtbij het bedrag dat collega Entelo tot op heden heeft opgehaald, $3,5 miljoen. Ook Gild (met people aggregator Gild Source) heeft behoorlijk wat geld opgehaald, in totaal $12,4 miljoen. En dan is er natuurlijk de baas boven baas, TheSocialCV, die tot maximaal $20 miljoen tegemoet kan zien, maar daarvoor heeft TheSocialCV zich wel moeten verkopen aan Dice.

Al deze miljoenen dollars laten zien dat er bij investeerders interesse bestaat voor people aggregator oplossingen. Sourcing mag zich in een toenemende belangstelling verheugen, waarbij de eeuwige schaarste aan ICT ‘talent’ als het perfecte vliegwiel werkt.

TalentBin gaat het geld gebruiken om haar marktaandeel te vergroten en haar sales team uit te breiden. Op dit moment bestaat TalentBin uit 18 medewerkers.

Geef een reactie

1 Comment