Werk.nl nu dus vijf dagen niet of slecht bereikbaar

Ter afsluiting van de dag nog even gekeken op Werk.nl:

Werk.nl foutmelding

Bedenk dan dat de site afgelopen vrijdag om 17:00 uur uit de lucht ging. Wat betekent dat er nu 5 dagen en 6 uur voorbij zijn gegegaan met volledige of gedeeltelijke onbeschikbaarheid van Werk.nl. En stel je vervolgens eens voor dat UWV een commercieel bedrijf zou zijn geweest…

Die digitale dienstverlening gaat helemaal goedkomen

Geef een reactie

2 Comments
  • Elvis
    says:

    Ik ben eigenlijk benieuwd naar de contingency-plan. Het is nu duidelijk dat de update flink problemen geeft, dus ik zou zeggen doe een rollback en ga die update in een gekopieerde environment weer testen. Althans ik hoop en neem aan dat men alle databases enz gekopieerd of gebackupped hebben.
    iik gebruik werk.nl alleen voor communicatie. Vacatures haal ik van andere sites