Multiposter Multiposting nu ook in Nederland?

Logo en logotype MultipostingJarenlang hebben we in Nederland een soort status quo gehad op de markt van vacature multiposters. Broadbean, InGoedeBanen, Knollenstein Technologies en Mimir zijn de partijen die in ons land de dienst uitmaken. Maar als het aan het Franse bedrijf Multiposting ligt, gaat hier verandering in komen.

Sinds mei van dit jaar is Thomas Blin (Sales Manager BeNeLux) neergestreken in Brussel, en op zijn jonge schouders rust de zware taak om het bovengenoemde multiposters lastig te gaan maken. Een extra zware taak omdat Blin weliswaar Frans (en Engels) spreekt, maar geen Nederlands. Maar gelukkig is Multiposting, volgens eigen zeggen, de leading solution on the markt (90% market share). Waar dat marktaandeel uit bestaat blijft overigens volstrekt vaag.

Is iemand Multiposting en/of Blin al een keer tegengekomen?

Geef een reactie

1 Comment
  • Peter
    says:

    Multiposting ontmoet op SRH2012 in Parijs. Willen naar BeNeLux en dan de rest van de wereld. Werken al met diverse grote NL flex organisaties. 

    De oprichter van Multiposting, Stéphane Le Viet, is ook betrokken bij Work4 Work4Labs (Facebook recruiting).