BranchOut: drie keer is scheepsrecht? Neuhhh…

BranchOut 3.0BranchOut roept enorm sterke herinneringen op aan Jobster. Net als Jobster heeft BranchOut een volstrekt idioot business concept. Net als Jobster heeft BranchOut een kleine CEO met een levensgroot Napoleon complex. Net als Jobster heeft BranchOut een ongelofelijke hoeveelheid venture capital weten op te halen. Net als Jobster heeft BranchOut meerdere pogingen gedaan om zichzelf relevant te maken. En net als Jobster zal BranchOut uiteindelijk hopeloos falen.

Want dat is het enige verschil. Waar Jobster ondertussen al meerdere jaren dood en begraven is, rommelt BranchOut nog altijd voort. Soms kan een groot bedrag aan investering ook een vloek zijn… BranchOut heeft zich ondertussen voor de derde keer uitgevonden; van LinkedIn kloontje op Facebook (BranchOut 1.0) naar professioneel dagboek voor narcisten (BranchOut 2.0) naar een gratis smartphone app: Chat for teams (BranchOut 3.0). En inderdaad, ook de derde keer ontbreekt ieder spoor van een business model.

Het duurt lang voordat je door $49 miljoen aan funding bent heengebrand. Het is voor BranchOut te hopen dat het niet al te lang meer duurt. En dat het einde snel mag komen. Want het is niet langer om aan te zien…

Geef een reactie