UWV: geen concreet zicht op termijn oplossing…

Logo en logotype UWVVia spreekbuis Webwereld heeft het UWV weer eens wat van zich laten horen. Dit keer is het Frank Bartels die de woordvoerder du jour is. En onder meer het volgende te melden heeft:

Onze zorg is nu om de website goed te laten werken, en ja wij houden daar vertrouwen in.

De site is nu in de lucht, maar is traag en er zijn foutmeldingen. Dat heeft te maken met de instabiliteit na de geplande update. Wij hebben geen concreet zicht op wanneer deze problemen opgelost zijn. Daar werken we hard aan

Dat geeft vertrouwen in een situatie waarin de volledige onbeschikbaarheid of beperkte beschikbaarheid van Werk.nl ondertussen haar 13e dag is ingegaan. En waarin ook nog eens een geheel nieuw probleem lijkt te zijn opgedoken.

En verder is er nog altijd niets vernomen van de top van het UWV ten aanzien van de huidige problemen.

Geef een reactie

1 Comment