“op dit moment” kan je geen vacatures zoeken

Sinds gistermiddag laat Werk.nl onderstaande tekst zien op de sectie voor het zoeken naar vacatures:

Werk.nl foutmelding

op dit moment is dus een rekkelijk begrip. Evenals zo snel mogelijk. Heeft UWV echt geen idee wanneer het bijwerken van de software gereed is? Zodat een concrete datum en tijd kan worden genoemd waarop bezoekers weer toegang hebben tot deze functionaliteit? En waarom wordt deze boodschap niet ook op de homepage getoond. Om te voorkomen dat gebruikers hoopvol op de knop Vacatures zoeken drukken om vervolgens pas met bovenstaande boodschap worden geconfronteerd?

Waarom kan UWV echt helemaal niets goed doen op dit gebied? En waarom heeft de UWV top nog niets van zich laten horen naar aanleiding van alle problemen met Werk.nl die nu al bijna 14 dagen voortduren?

O ja, vervang de vacaturesitefunctie van Werk.nl door Textkernel’s Jobfeed. Nu!

Geef een reactie

3 Comments