Ook SP stelt kamervragen aan Asscher over Werk.nl

Nine KooijmanWe hebben er een tweede vragensteller bij. Na VVD’er Anoushka Schut-Welkzijn is, vrijwel onopgemerkt, ook SP’er Nine Kooijman met een serie vragen aan minister Asscher over Werk.nl gekomen:

Vraag 1. Wat is uw reactie op het bericht «Werk.nl niet goed bereikbaar»?1

Vraag 2. Wat is de reden dat Werk.nl al meer dan een week niet of nauwelijks bereikbaar is? Wilt u een uitvoerige (technische) beschrijving geven van de storing? Wat krijgen bezoekers van werk.nl op hun beeldscherm te zien?

Vraag 3. Hoe gaat u ervoor zorgen dat deze problemen in de toekomst niet meer voorkomen?

Vraag 4. Kunt u de vragen over het onderzoek van FNV naar Werk.nl voor 14 augustus a.s. beantwoorden?2 Zo nee, waarom niet?

Vraag 5. Wilt u een mail sturen aan alle gebruikers van Werk.nl dat zij tot nader order geen pogingen hoeven te doen om in te loggen en een mail sturen aan de gebruikers als Werk.nl weer functioneert? Zo nee, waarom niet?

Vraag 6. Hoeveel mensen zijn bezig om de problemen met Werk.nl op te lossen? Zijn daar ook externen bij betrokken? Zo ja, wie en wat zijn de kosten daarvan?

Naast populist Paul Ulenbelt nu dus een tweede SP’er die op de Werk.nl barricades gaat? Het wordt nog druk daar op die barricades…

Ik ben overigens zeer benieuwd naar de antwoorden van Asscher op vragen 2, 3 en 6! Waarbij ik als ik Asscher was vraag 3 door Bruno Bruins (voorzitter Raad van Bestuur UWV) zou laten schrijven terwijl hij een strop om zijn eigen nek knoopt.

Geef een reactie

1 Comment