Amerikaanse huizenmarkt is een beetje…

Voor eenieder die denkt dat het bericht over de sterk stijgende huizenverkopen in de VS een teken is van een zich (sterker) herstellende economie in dit land en daarmee een hoopvol teken voor ons landje, is onderstaande grafiek misschien een akelige reality check:

Amerikaanse huizenmarkt is een beetje…

Als de cijfers van de NAR (National Association of Realtors) al kloppen (en ze hebben daarin een bijzonder slechte reputatie) dan zijn het in ieder geval geen Amerikaanse consumenten die massaal huizen aan het kopen zijn. Integendeel zelfs…

Geef een reactie

2 Comments
  • Maarten Wienbelt
    says:

    De vraag naar huur woningen is al wel aan het stijgen deze grafiek vertekend nogal. Investeerders stappen nu wel in. Er is, wellicht zeer vluchtig, wel sprake van een opleving. Deze kan door trekken mitsdien particulieren het stokje overnemen in Amerika.
    Hier in Nederland wachten we nog even welk zaad onze vrijgezellen gaan planten, en zijn benieuwd of Asscher een Poolse als schoonmaker heeft. Dat is namelijk groter nieuws dan 1.5 mio werzoekenden die geen kant op kunnen dankzij Den Haag.