Sourcing Summit Europe komt eraan

Logotype Sourcing Summit EuropeVoor wie het heeft gemist, op 12 en 13 september is er de tweedaagse Sourcing Summit Europe die, zoals de naam natuurlijk al suggereert, uitsluitend over directe werving gaat. En daarmee heeft de groeiende belangstelling voor actieve werving nu dus ook haar eerste eigen event. Een event waar vijf hoofdthema’s behandeld gaan worden:

  1. Sourcing strategy (big picture view)
  2. Corporate sourcing (how internal companies are doing – spotify, thoughtworks, eneco etc)
  3. Regional/geographic sourcing (examples from germany, france etc)
  4. Sourcing technology (explore new tools, innovation)
  5. Future of sourcing (as a profession, trends, technology)

Voor elk wat  wils, zou ik zo zeggen. En ondertussen heeft de organisator eindelijk een, overigens nog voorlopige, agenda gepubliceerd. Die ik in zijn volledigheid hieronder publiceer omdat ik deze nog niet op de site heb kunnen vinden… Waarbij het dus goed is om te bedenken dat het een voorlopige agenda betreft.

Dit is de agenda voor 12 september:

Social Summit Europe, agenda dag 1

Aangezien ik de organisatie heb beloofd om het event ‘live’bloggend te verslaan heb ik een bijzonder vol programma voor de boeg, alleen al op de eerste dag. Minimaal zeven sessies verslaan wordt geen eenvoudige opgave en staat garant voor rokende vingertoppen aan het einde van de dag. Maar hopen dat de networking drinks goed gekoeld zijn zodat ik ze kan laten afkoelen.

En dat zal hard nodig zijn, want dit is de agenda voor de tweede dag:

Social Summit Europe, agenda dag 2

Holy crap! Hebben de organisatoren geen medelijden met armlastige bloggers? Dit worden minimaal acht blog postings… Dat ga ik in mijn eentje niet trekken, dus zal ik maar eens kijken of ik mijn favoriete eventblogger erbij kan gaan halen. Dan moet het gaan lukken.

Voor het eerst in tijden lijkt er weer eens een event te zijn dat zonder meer de moeite waard is om te bezoeken. Hoewel ik dat natuurlijk pas achteraf echt zal kunnen vaststellen. Maar ik ben zonder meer hoopvol.

Het event wordt gehouden in het hoodkantoor van Randstad in Diemen. Registratie kost EUR 550 per persoon, tenzij je de krachten weet te bundelen en vier kaartjes tegelijkertijd kan kopen. Want dan is de prijs slechts EUR 412,50 per persoon. Inderdaad, het vierde kaartje is gratis. Het is niet mogelijk om een kaartje voor 1 dag te kopen. Maar laten we eerlijk wezen, EUR 550 per persoon kom je deze dagen voor een serieus event nergens tegen. Laat staan EUR 550 voor twee dagen.

Registreren dus!

Geef een reactie

1 Comment