Zandonà weet het ook al beter

Gianvittorio ZandonàOp 1 juni is Gianvittorio Zandonà aangetreden als de nieuwe managing director van Monsterboard en het heeft tot gisteren geduurd tot hij iets van zich liet horen. Maar het is meteen een juweeltje. Over de Nederlandse arbeidsmarkt zegt Zandonà namelijk het volgende:

Het beeld dat we lijken te hebben van de situatie is niet altijd reëel. Het sentiment is erg negatief en dat leidt zeker niet tot verbetering. Wanneer werkgevers en werknemers weer met een objectieve blik naar de arbeidsmarkt kijken en wat meer zelfvertrouwen hebben, zal dat de mobiliteit ten goede komen.

Wat die objectieve blik dan zou moeten zijn blijft volstrekt duister, maar dat is natuurlijk niet verwonderlijk. Tenslotte heeft de goede man nog geen 3 maanden Nederlandse arbeidsmarkt kennis vergaard. Misschien is het een idee dat Zandonà eens gezellig met Heutink, Sterk en Waasdorp gaat pim-pam-petten? Op een grote, roze wolk…

Geef een reactie