SmartRecruiters heeft er $10 miljoen bij

Icoon SmartRecruitersDe big honcho in de markt van freemium ATS’en is sinds gisteren een stuk groter geworden. Als je tenminste de hoeveelheid funding als een criterium neemt. Want SmartRecruiters heeft gisteren een extra injectie van $10 miljoen gehad, waarmee het totaal aan funding op $15,5 miljoen komt. En oprichter Jerome Ternynck is daar bijzonder blij mee. Wat SmartRecruiters met het geld gaat doen is niet helemaal duidelijk. Ternynck zegt er zelf dit over:

We were not looking to raise funds at this time, but a great partner approached us, and we decided to take the offer and step on the gas pedal.

Ondertussen claimt SmartRecruiters 50.000 klanten. Een ferm verschil met onze nationale freemium ATS’en HROffice (4.000 klanten) en Qandidate (meer dan 1.000 klanten) die net als SmartRecruiters grote internationale ambities hebben. Er valt dus enig inhaalwerk te doen…

Geef een reactie