Werkt Werk.nl nou wel of niet? 26 augustus 2013

Volgens Fred Paling (lid RvB UWV, portefeuillehouder Werk.nl) is er met Werk.nl niets aan de hand: [Werk.nl] draait. Zeker de afgelopen maanden draait het prima. Volgens André Timmermans (directeur van de divisie WERkbedrijf bij UWV) is het met de beschikbaarheid van Werk.nl uitstekend gesteld: Sinds begin december hebben we in totaal 45 minuten storing gehad. Dat is 45 minuten te veel, maar het is wel beter dan het was. En ook volgens minister Lodewijk Asscher is er niet aan de hand. Want uit de metingen van UWV blijkt dat de beschikbaarheid van werk.nl binnen de service window in het afgelopen jaar in 10 maanden rond of boven de 99% lag.

Maar volgens werkzoekers liegen deze drie goedbetaalde overheidsdienaren dat het gedrukt staat. Dit is de score van maandag 26 augustus 2013 (met dank aan Coosto):

Onbeschikbaarheid Werk.nl 26 augustus 2013

En deze problemen gaan volgens het UWV zeker tot en met 2015 duren. Merkwaardig genoeg heeft minister Asscher een week geleden gezegd dat de problemen tot in 2015 gaan duren. Daar kan weleens een jaartje verschil tussen gaan zitten. Of meer…

Geef een reactie