Is Nederland echt zo ongelofelijk dom?

Werkelijk verbijsterend is onderstaande Twitterdialoog tussen twee dwaallichtjes naar aanleiding van mijn evident gefabriceerde blog posting over Asscher en Heutink:

Twitter dialoog

Geen wonder dat mensen als Heutink en Asscher met volstrekte lulkoek kunnen wegkomen. Er is geen enkel onderscheidend vermogen bij de kijker/luisteraar/lezer aanwezig. Schokkende domheid! En mocht dat nog niet helemaal duidelijk zijn, in bovenstaande dialoog is een medewerker van UWV betrokken… Serieus.

Overigens is een heel echelon Randstad medewerkers eerst druk aan het retweeten gegaan om vervolgens hun digitale sporen weer uit te wissen. Moeten ze alleen nog even met Coosto bellen, want eenmaal getweet zijn ze voor de eeuwigheid gevangen… Eerst lezen, dan pas retweeten is hopelijk de les die hieruit getrokken wordt.

Geef een reactie

1 Comment