Stablish.me is alweer overleden

Logo Stablish.meEind 2012 schreef ik over de site die het uitdelen van badges tot een nieuwe kunstvorm had verheven: Stablish.me. Een volstrekt overbodige site, hoewel een van de oprichters in een reactie nog een poging deed om het ontbreken van meerwaarde van de site te ontzenuwen. In maart van dit jaar deed Stablish.me nog een laatste, naar nu blijkt, poging om zichzelf op de kaart te zetten.

Maar Stablish.me is niet meer, hoewel dat op een wel zeer indirecte manier wordt gesteld op de site:

We’ve realised that our learnings through the development of stablish.me would be of great value in a corporate environment. After a series of interviews, testings and endless discussions we have switched our focus from B2C to B2B.

Jawel, de toko heeft een pivot gemaakt. En wat is er uit die pivot gekomen? Glazbase, een talent pool… Och arme… Als ik mijn kokhalzen onder controle kan krijgen ga ik er misschien een keer kijken.

Geef een reactie