Busje komt zo

Jeugd op zoekRandstad heeft in het kader van haar werkloosheidsverplaatsingsprogramma ‘Jeugd op Zoek’ de teller op 2.323 aan het werk geholpen jongeren staan. Een fraaie en vanzelfsprekend te verwachten stand, tenslotte heeft Randstad slechts vijf weken om haar marketingstunt tot een succes te maken. En dat betekent natuurlijk meer dan 10.000 jongeren aan het werk te helpen.

Om Randstad nog een extra steuntje in de rug te geven, hierbij de tijden en data dat het werklozenbusje gaat rijden. Jeugdige werklozen kunnen dan gezellig meerijden met Mirjam Sterk (ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid) of Lodewijk Asscher (minister SZW) op zoek naar een baan van minstens 4 weken:

Op 9 september vertrekt de bus om 12.30 uur ’s middags vanuit Utrecht. Mirjam Sterk en de Jeugd op Zoek ambassadeurs gaan op bezoek bij bedrijven om kandidaten direct aan te bieden voor de openstaande vacatures. Op 11 september vertrekt de bus om 9.00 uur vanuit Den Haag en stapt Minister Asscher bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om 9.45 uur in de bus

Geef een reactie

5 Comments
  • Dennis
    says:

    “Een verwachte en vanzelfsprekend te verwachten stand”. Een marketingcampagne voeren op deze manier gaat me echt te ver. Je zou Randstad moeten kunnen verplichten om cijfers openbaar te maken over een maand. Hoeveel van deze kandidaten zijn er dan nog aan de slag?
    Werkgevers worden VERPLICHT om kandidaten aan te nemen. Zeker gezien het feit dat een Asscher op bezoek komt kun je je het als bedrijf bijna niet meer permiteren om nee te zeggen….