Alle banen helpen

Onze nationale arbeidsmarktheelmeester Chris Heutink heeft eerder vandaag via Twitter een oproep gedaan aan werkgevend Nederland om hem van banen te voorzien, en het zou natuurlijk ongepast zijn om een dergelijke oproep niet krachtig te ondersteunen. Dus domme ondernemers van Nederland, kijk nog eens heel slim en goed of je toch niet een baan voor een jeugdwerkloze kan verzinnen, want die 10.000 werkzoekende jeugdige werklozen moeten aan het werk. Als is het maar tot na afloop van de actie #jeugdopzoek:

Tweet Chris Heutink

Geef een reactie

2 Comments
 • Dirk Goossens
  says:

  Waar het om gaat is dat we, juist nu, met zijn allen echt even ons best moeten doen om samen een stukje awareness te creëren ten aanzien van de urgentie van het onderwerp, zodat het voldoende stevig op ons netvlies komt en we het de focus kunnen geven die het verdient.

 • Recruiter
  says:

  Qua marketing&hype is het wel sterk gedaan:) Ik vind het totaal nergens overgaan en ook de marketingboodschap: 

  “Beste ondernemers, jullie hebben de interne boekhouding niet op orde, maar duik er nog eens in en zie: er is dus ruimte om een jeugdwerkloze, goedkope arbeidskracht aan te nemen. Met de steun Lodewijk Asscher.”

  Is natuurlijk volstrekt onzin wat Randstad probeert. Aan de andere kant de uitzendsector is wat meer in beweging. Ik hoop dat de andere grote ondernemingen ook zulke acties gaat ondernemen, altijd leuk om te zien of het wel of niet werkt.

  Dit is nog altijd veel beter dan dat ze een intercedent van Randstad in een Paaspak richting een gesloten psychiatrische afdeling sturen, om vervolgens de hele afdeling in onrust/ paniek achter te laten. Hoezo geen feeling met de klant?

  Of thuiszorgteams laten vastlopen met wurgconstructies en uitzendkrachten waardoor onze ouderen in 1 week 32 zorgmedewerkers over de vloer krijgen. Hoezo kwaliteit leveren?