#SOSUEU: The day before

Logotype Sourcing Summit EuropeMorgen en overmorgen is het tweedaagse event Sourcing Summit Europe, een event dat uitsluitend over actieve werving, oftewel sourcing, gaat. Voor diegenen die zich niet hebben aangemeld (wat overigens bijzonder dom kan blijken te zijn) is er nog enig geluk. Want ik trek samen met de beste eventblogger van Nederland (inderdaad, Laurens Tienkamp) er de komende twee dagen op uit om van dit event verslag te doen.

Als de voortekenen niet bedriegen kan dit wel eens een verdraaid interessant event blijken te zijn en daarmee een verdere bevestiging van het groeiende belang van actieve werving voor recruiterend Nederland. En de rest van Europa, want de eventgangers komen uit maar liefst 15, voornamelijk Europese, landen.  Maar laat ik niet op de zaken vooruit en wachten of de line-up deze verwachtingen ook waarmaakt.

Ik ben zeer benieuwd.

Geef een reactie