Lodewijk Asscher doet een Bushje

Lodewijk Asscher, onze minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en enthousiast zwaaier naar werkloze jongeren, heeft tijdens een radiointerview een Bushje gedaan. Je weet wel: You are with us or you are against us . En die dommigheid heeft hij ook nog eens getweet:

image

Waarom zou iemand die kritiek heeft op het onoprechte #jeugdopzoek initiatief van Randstad het zelf en beter moeten gaan doen? Er zijn minder zinloze initiatieven nodig, niet meer. En als we het toch over zinloze initiatieven hebben, knikker meteen die ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid op de straat. Scheelt ook weer belastingcenten.

Even nog een foto met twee ‘werkloze’ jongeren en drie witte bobo’s:

image

Van links naar rechts, Chris “domme ondernemers” Heutink (baas Randstad Nederland), een jeugdige werkloze, Lodewijk “Bush” Asscher (minister SZW), een #jeugdopzoek ambassadeur en mogelijk jeugdige werkloze en als laatste Mirjam “Ik ga goed luisteren waar de problemen zitten” Sterk, de ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid.

Geef een reactie

1 Comment
 • Marc Heusden
  says:

  Die meneer links heeft wel de gewenste PR, ondanks dat Randstad totaal geen inhoudelijke gestaaftheid brengt. 

  Is randstad dan zo gelieerd aan Mirjam Sterk en minister? Want zowel Start People als Unique hadden ook met een vergelijkbaar initiatief kunnen komen.

  En waarom is deze bus niet een gedragen initiatief en inzet vanuit de gehele sector bijv. vanuit de ABU branche organisatie?

  Dat vraag ik mij dan weer af als klein zelfstandig uitzendbureau in Nederland.