Help Textkernel door de Duitse winter

Logotype Zukunft PersonalOoit van Zukunft Personal gehoordd, de grootste HR vakbeurs in Europa? Ik ook niet, maar van 17 – 19 september wordt deze beurs in Keulen gehouden. En tijdens deze beurs is er de finale van de HR Innovation Slam. En in die finale staat Textkernel voor de zware taak om als enige ‘buitenlandse’ finalist een Zwitserse (Swarowski), Oostenrijkse (Whatchado) en Duitse (Younect) te verslaan.

Zonder enige ondersteuning uit eigen land gaat dit ongetwijfeld zeer moeilijk worden, het gaat hierbij tenslotte zelden om de inhoudelijke kwaliteit van een product. Maar gelukkig is er de mogelijkheid om online te stemmen. Want de finale kan live worden bijgewoon via Internet, op dinsdag 17 september vanaf 14:15. En er kan dan ook online worden gestemd. Zorg er wel voor dat je minsten 24 uur eerder jezelf heb aangemeld via deze link. Dat is dus uiterlijk 14:14 op maandagmiddag…

Eens kijken of een klein landje een grote prijs in de wacht kan slepen?

Geef een reactie

2 Comments
  • Marc Drees
    says:

    Helaas heeft Textkernel het net niet gered tegen het Duitse geweld. Of in dit geval het Oostenrijkse geweld van Whatchado. De man van Whatchado sprak zo snel dat ik nog altijd niet weet wat ze doen, maar het is iets met video. Brr… Textkernel is op de tweede plaats geëindigd. Waarmee maar weer eens duidelijk is geworden dat inhoud het in dit soort competities altijd verlies van vorm.