Bizar persbericht van Jobbird

Geef een reactie

9 Comments
 • Jos
  says:

  Jobbird is groot qua vacatures en ik zou het knap vinden wanneer zij ook daadwerkelijk de kwaliteit verbeteren om zo de vaak genoemde transparantie te kunnen bieden.
   
  Wellicht een te korte check maar wanneer je recruiter als zoekterm invult (wordt overigens netjes aangevuld), krijg je wat mij betreft een boel rare vacatures op de eerste pagina. Zo ook bij sap specialist en nog tig andere zoektermen.
   
  Groot maar zoals door anderen al genoemd vooral een enorme bak aan wirwar.

 • Peter
  says:

  Er zit niet veel verschil tussen Werk.nl en Jobbird. Beide zijn een “bodemloze” put, de overheid heeft alleen een veel diepere put dan Cruiming. Leuk geprobeerd allemaal. Jobbird is een soort “Speurders” gratis en veel lawaai, maar nog steeds geen Marktplaats.

 • stephan bosman
  says:

  Ben benieuwd hoe hij volgende week tegen de cijfers aan kijkt, als er weer verschuivingen aan komen. Traffic en herrie kun je kopen, maar wellicht toch slimmer om zijn geld echt nuttig te gaan gebruiken. Ik zie een rebound aankomen.

    • Marc Drees
     says:

     Ik zie het echt niet in de vacaturevolumes. Jobbird staat stijf bovenaan met meer dan het dubbele aantal vacatureplaatsingen (hoewel nog niet gecorrigeerd voor interne doublures) dan de volgende site. Dus tenzij Jobfeed nog een gigantische correctie gaat uitvoeren is er geen twijfel over wie de nummer 1 is en blijft op basis van dat vacaturevolume. 
      
     Ik weet niet precies wat competenties hiermee te maken hebben?

 • Peter
  says:

  Misschien moet je een keer de jaarcijfers opvragen van Jobbird? En alle andere vacatureboeren.
  70.000 CV’s met meer dan 600.0000 werklozen? beetje weinig voor de grootste……

  • Pierre
   says:

   70.000 cv’s op 600.000 werklozen is inderdaad niet best. Dat betekent dus dat een heel groot deel van de groep jammerende -“het is crisis”, “ik doe zo m’n best om een baan te vinden, maar wil niet in de kassen werken”, “ik ben te oud en wordt toch nooit aangenomen”- er bij lange na niet alles aan doet om aan de bak te komen. Korten op de uitkering dan maar?