Geen RIDE dit jaar. WAT?

Rob van Elburg / RIDEIk krijg net bericht van mede-organisator Rob van Elburg dat het Recruitment Industry Dance Event, kortweg RIDE, dit jaar niet door kan gaan. Problemen met het vinden van de juiste locatie, met name na een onzindelijk hoge bankgarantie van de uitbater van de voorkeurslocatie, hebben de organisatie doen besluiten dit jaar geen RIDE te organiseren. Van Elburg:

We vinden het jammer dat we veel Recruiters in Nederland teleur moeten stellen. We weten dat veel mensen uitkijken naar RIDE. Dit Event is met veel liefde en aandacht gemaakt. Dat niveau kunnen we nu niet garanderen. Voor de toekomst kijken we of een gewijzigde opzet van het evenement mogelijk is

Ontzettend, ontzettend jammer. Na 6 jaar RIDE dit jaar dus geen feest der feesten voor Nederland recruitmentland. Ik hoop van harte dat we in 2014 editie 7 mogen begroeten.

RIDE ON!

Geef een reactie

8 Comments