YER snijdt in directie

Logo en logotype YERPogingen om bevestiging te krijgen van YER zijn tot op dit moment niet succesvol gebleken, daarom zonder verificatie van de directie maar dit bericht. Peter Calje en Michel de Krieger hebben van hun werkgever de ruimte gekregen hun ambitie elders voort te zetten.

Hoewel zeer fraai verwoord is dit natuurlijk niets anders dan ontslag. Waarmee Peter Calje (Directeur Recruitment & Interim Solutions) en Michel de Krieger (regiodirecteur) dus niet (veel) langer bij YER actief zijn.

Geef een reactie

3 Comments
 • Joris
  says:

  Als je als organisatie (Yer) steeds weer van strategie wisselt doordat je geen visie hebt, dan blijft succes uit en zul je weer moeten snijden in je personeel. Met een gemiddeld dienstverband van minder dan een jaar bewijst Yer dat ze tegenwoordig niet heel veel verstand meer hebben van mensen een goed onderkomen bieden (op werkgebied). 

 • Hans
  says:

  Jammer, maar na het grandioze falen op andere Europese markten in de jaren 2009/2010 komt dit niet erg onverwacht. Het bedrijf heeft helaas zijn sterkste jaren gehad en de diversificatie-strategie richting “office rental” (lees: lege kantoorpanden – door een steeds lager marktaandeel – verhuren) was ook al een teken dat het hier niet meer goed ging. Jammer, want er werken goede consultants maar ik voorzie dat er toch een groot aantal mensen naar de concurrentie gaat vertrekken – ben benieuwd wie ze krijgt! Peter succes, de politiek wacht op je!

 • Recruiter
  says:

  Hoe groter de advertenties, hoe kleiner de directie zullen we maar zeggen…..Organisatie was ook een redelijk waterhoofd met 3 regiodirecteuren en dan nogeens kantoormanagers eronder met een snel slinkend aantal consultants.
  Zware tijden, wel een zware dobber voor Peter Calje die er al meer dan 10 jaar zit, dat is niet het meest loyaal, maar daar staat YER ook niet echt om bekend.