Gaat StepStone nu kraaltjes rijgen?

Vandaag kwam Axel Springer met een persbericht waarin zij de overname van YourCareerGroup door StepStone meldde. Ik had nog nooit van YourCareerGroup gehoord maar het blijkt een verzameling van een drietal niche vacaturesites te zijn in het DACH gebied. Met een gezamenlijke traffic van 500.000 bezoekers per maand…Dat zijn dus vrij kleine sites voor een zo groot taalgebied. Waarmee StepStone na de overname van de bijzonder grote kraal Totaljobs dit keer een drietal wel zeer kleine kralen aan het rijgen is. Zo schiet het niet op met die world domination ambitie

image

Geef een reactie

1 Comment
  • Eva Zils
    says:

    Hi Marc,
    hotelcareer is very big in Switzerland – I think that this might also be an entry ticket into the Swiss market, which is highly dominated by JobCloud AG. Read more about here: https://www.online-recruiting.net/stepstone-uebernimmt-die-yourcareergroup-hotelcareer/