Banenmatch is mank

Vannacht om iets voor half vier ging Banenmatch op zwart om pas weer half elf vanochtend beschikbaar te komen. Maar dat beschikbaar moet wel met een korrel zout worden genomen, want sindsdien is de site alweer 9 keer down gegaan. Met als gevolg een beschikbaarheid van slechts 31% voor de vrijdag to zover:

Pingdom: Uptime Banenmatch

Het enige positieve is dat er een opgaande lijn lijkt waar te nemen…

Geef een reactie

3 Comments
  • miquel
   says:

   het mooie is dat PETER banenmatch.nl NIET hoeft te bezoeken; vrije wil heeft God ons gegeven en geloof me Peter… God geeft geen signalen af omtrent Vacaturesites, daarentegen wel signalen naar mensen. Dus denk dat jouw reactie meer over jou zegt dan over banenmatch.nl
   Dus wellicht een andere vacaturesite bezoeken die NOOIT tijdelijk op zwart staat, jobbird ?!, werk.nl ?! Ownee, die staan om de haverklap op zwart.. Ik zou zeggen, doe het zelf eens beter ipv dom commentaar te leveren. Kritiek leveren is heeeeel makkelijk en ook best dom of op zn minst “willingly ignorant ” , zie de Bijbel : 2 Peter 3:5