Er komt toch een soort RIDE aan. Of zoiets

Logotype RIDETenminste, daar lijkt het op. Ik kreeg een rammelend persbericht waarin een drietal partijen (Broadbran, Bullhorn en Be Quan) aangeven eenmalig de RIDE te organiseren nadat bedenkers Rob van Elburg en Gijs Notte de handdoek in de ring hadden gegooid na problemen met het vinden van een goede locatie.

Maar de RIDE wordt gekoppeld aan een Tru event (het unconference programma van Bill Boorman voor de promotie van online recruitment toepassingen) in Amsterdam en gezamenlijk aangeboden als TruXL:

Op 21 November zal er overdag gewoon weer een Tru bij Yer plaatsvinden met een zeer interessant programma met mooie tracks. Op 21 November zal er s ‘avond een fantastisch feest worden gehouden in Panama te Amsterdam (het XL Feest).

Maar het is volstrekt onduidelijk of het feest apart is te bezoeken, los van het Tru gedoe. Verder is volstrekt onduidelijk wat het programma is. En de in het persbericht aangegeven site om kaarten te bestellen verwijst uitsluitend naar het Tru event waarbij de link voor het bestellen van kaarten naar een event van 26 april van dit jaar verwijst… Ik wacht dus nog maar even voordat ik vrolijk ga worden.

Geef een reactie

1 Comment