Internet Recruitment Bootcamp: in 1 dag online sourcer

Logo en logotype Social TalentJawel, dat kan via het Black Belt in Internet Recruitment Bootcamp, gegeven door Social Talent, dat op vrijdag 8 november wordt gehouden op het hoofdkantoor van Monsterboard in Amsterdam. En voor wie niet bekend is met Social Talent, dit Ierse bedrijf verzorgt trainingen rondom Internet en social media voor recruiters.

Waarschijnlijk is Social Talent’s oprichter, Jonathan Campbell, beter bekend. Tijdens de afgelopen Sourcing Summit Europe was hij de dagvoorziter, een rol die hij met enorm veel enthousiasme en energie wist te vervullen. En dat enthousiasme en die energie zal hij ongetwijfeld ook tentoon spreiden tijdens Internet Recruitment Bootcamp. Zodat je niet alleen in 1 dag een (beginnend) online sourcer kan worden maar ook nog eens een bijzonder leuke dag zal hebben.

Wil je meer weten of je meteen aanmelden? Ga dan naar Black Belt in Internet Recruitment Bootcamp.

Geef een reactie