3Sourcing verhuist naar VS en heeft een investeerder

Logotype 3SourcingIn juli van dit jaar lanceerde de laatste loot aan de immer uitdijende boom der people aggregators, 3Sourcing. En naar nu blijkt heeft 3Sourcing al meteen haar eerste investeringsronde te pakken:

I’m thrilled to let you know that 3Sourcing has received investment from one of the world’s leading investors (more next time)

Inderdaad, volgende keer meer. Want het bedrag noch de leading investor wordt door3Sourcing genoemd.

De investering heeft mogelijk een relatie met de verhuizing van 3Sourcing richting de VS. Waarbij de site ten onrechte claimt de VS te hebben geindexeerd in haar people aggregator, want dat is volgens mij nog een werk in uitvoering. Maar het laat onverlet dat 3Sourcing blijkbaar grote plannen heeft en dat er in ieder geval een investeerder is die in deze plannen gelooft. En daarmee wordt het wereldje van toepassingen voor actieve werving weer een stukje interessanter.

Geef een reactie

1 Comment